Prezentare

//Prezentare
Prezentare 2020-01-07T21:04:17+02:00

Centrul Medical MedFamily a fost fondat în anul 2016 în mun. Chișinău.

MedFamily este compania care își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde.

Ne dezvoltăm în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medicinei primare. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: asistența medicală primară (17 medici de familie) și asistența medicală specializată de ambulator (cardiologie, reumatologie, gastrologie, endocrinologie, ginecologie, neurologie, pediatrie, neuropediatrie, oftalmologie, otorinolaringologie, ultrasonografie), staționar de zi, laborator de analize medicale. Ne angajăm să oferim servicii unice prin profesionalismul, grija și responsabilitatea personalului nostru medical, prin facilitățile moderne pe care le punem zilnic la dispoziția fiecăruia.

Începând cu luna aprilie 2017, Centrul Medical MedFamily acordă asistență medicală primară pentru circa 28.900 populație în cadrul a 2 sedii în sectorul Ciocana al mun. Chișinău: sediul din str. Mircea cel Bătrân 27/6 cu o suprafață de 540 m2 și sediul din str. Mircea cel Bătrân 34/2 cu o suprafață de 350 m2.

Ambele sedii au următoarea structură: registratură; sală de triaj; cabinetele medicilor de familie; cabinetele medicilor specialiști; sală de tratamente, staționar de zi; cabinet de imunizări; cabinet de examinări profilactice ginecologice; sală de studii și/sau ședințe.

Conștientizând importanța deținerii unui control cât mai bun al tuturor proceselor indiferent de natura lor, precum și asigurarea unui nivel ridicat al satisfacției clienților și tuturor părților interesate, MedFamily a implementat Sistemul Informațional Automatizat pentru medicina primară, fiecare post de muncă fiind dotat deja cu tehnică de calcul.

În centrul medical MedFamily, pacientul se simte în atmosferă caldă, familială dar profesionistă în acelaşi timp.